Anikó Utcai Tagóvoda

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Események: Anikó Ovi

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Kiemelt Híreink

Anikó Utcai Tagóvoda

anikoovoda

Elérhetőség: Zélityné Vas Andrea tagóvoda igazgató

Tel.: 0620/230 5211: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  • Tagóvodánk négy csoportjában, azonos életkorú gyerekek tevékenykednek.  
  • Az óvoda dolgozóira jellemző a befogadó nevelés, a nyitottság, az aktivitás, az innovatív és gyermekközpontú szemlélet. Nyugodt, biztonságot adó légkörben a játék fejlesztő erejét kihasználva szeretnénk örömteli éveket biztosítani a ránk bízott gyermekek számára. Hatalmas udvar áll a gyerekek rendelkezésére, ahol füvesített, fás területek, sok udvari játék ad lehetőséget mozgásigényük kielégítésére.
  • A Magyar Mozgáskotta módszer képezi óvodánk egyik sajátosságát, mely olyan tervszerű és hatékony eszközt kínál nekünk pedagógusoknak, amely a kisgyermekkor testi és pszichológiai sajátosságaihoz alkalmazkodva, játékos módon fejleszti a gyerekek testi és értelmi képességeit. Általa a mozgás és a sport a nevelés egészébe helyezve, a mindennapok meghatározó élményévé válik.
  • A bennünket körülvevő természet szépségeire, csodáira szeretnénk felhívni a gyerekek figyelmét. Megtanítani őket benne élni, vele élni és óvni azt.
    Zöld óvodaként pozitív mintát nyújtunk a környezettudatos magatartásra, az egészséges életmód szokásainak megalapozására.
  • A gyerekek fejlesztése két síkon történik. Saját óvodai csoportjukban a napi tevékenységekbe ágyazva és kreativitást fejlesztő, tehetséggondozó műhelyek keretében.

zoldovoda

  biztonsagos

bozsik program

 

 

kite